Cum preparam mancarea
Gatim in-house, pornind toate preparatele de la zero. Avem grija ca fiecare FoodKit sa-ti ofere maximum de energie de care ai nevoie. De aceea, folosim doar ingrediente naturale de calitate, mereu fresh si atent alese de la furnizorii nostri certificati, pe care le gatim dupa retete create de chefi si nutritionisti.
FARA FAINA
SAU AMIDON

BOGAT IN
NUTRIENTI

FARA ZAHAR
SI ADITIVI

MEREU
FRESH


Marinam minim 6h
Pornind de la ingrediente mereu fresh, preparatele FoodKit sunt asezonate, iar carnea este marinata timp de 6 ore.
Acestea se videaza in plastic 100% BPA-free, reciclabil si certificat pentru uz alimentar in siguranta.

Facem Searing 1 minut
Dupa marinare si inainte de gatitul efectiv, carnea este pusa pe gratar timp de 1 minut pentru a obtine efectul de searing (sigilarea exteriorului).
Acest lucru imbunatateste gustul si aspectul vizual, pastrand in interior sucul propriu al preparatului.


Vidam individual fiecare kit
Vidarea atenta a preparatelor mentine prospetimea ingredientelor pentru mai mult timp si asigura un grad ridicat de igiena alimentara, preparatul final neavand contact cu aerul sau alti factori externi in momentul consumului.

Gatim lent si precis
Gatim lent pentru mai multe ore prin imersie in apa la temperaturi constant joase (aprox. 57-95°C).
Astfel, pastram in proportie ridicata macronutrientii (proteine, lipide si glucide) si micronutrientii (vitamine si minerale), prezenti in mod natural in ingredientele proaspete.


Racim rapid la 3°C
Odata finalizat procesul de gatire, preparatele sunt racite rapid la 3°C prin procesul de soft-chilling, iar apoi sunt refrigerate pentru a fi livrate catre tine in cele mai bune conditii, asigurand prospetimea optima timp de mai multe zile.
Siguranta in farfuria ta
Procesul de gatire sous-vide este de fapt o metoda de pasteurizare
prin care se asigura ca mancarea este incalzita suficient pentru a distruge bacteriile.
Pasteurizarea este reprezentata de o ecuatie matematica (7 log 10) dependenta de 2
factori: timp si temperatura.
Astfel, 2 minute la 90 de grade sunt echivalente cu 1.5 ore la 65 de grade.